Over de muziekschool

Stichting Regionale Muziekschool ’s-Hertogenbosch’ is opgericht in 2013. Een groep enthousiaste muziekdocenten, voorheen al werkzaam als collega’s, koos ervoor om in een samenwerkingsverband hun instrumentale lessen aan te gaan bieden. Inmiddels werkt de muziekschool vanuit drie lokaties in de regio ‘s-Hertogenbosch: in Perron-3  te Rosmalen,  in sociaal-cultureel centrum ‘De Biechten’ te Hintham en in samenwerking met Muziek Collectief Engelen te Engelen.

Het team bestaat uit docenten die voor een groot deel al tientallen jaren in het vak werkzaam zijn en die bovendien als gediplomeerde vakmusici tevens ruime podiumervaring op niveau hebben. Daarnaast zijn ook veel van onze docenten ervaren in het onderricht van de meerdere muziekgenres.
Wat de Muziekschool ‘s-Hertogenbosch te bieden heeft is echter veel meer dan een verzameling gediplomeerde docenten: Het is namelijk de kracht van onze samenwerking die voor de leerling het grote verschil kan maken! Regelmatig is er de gelegenheid voor leerlingen om op een podium te laten horen wat ze geleerd hebben. Tijdens een solo, of samen met andere leerlingen van de muziekschool. Naar elkaar luisteren en samen muziek maken, dat doen we hier op de muziekschool!
Regelmatig breiden wij ons team uit met nieuwe cursussen en docenten. Kijk op onze website voor de meest actuele informatie.