Start the Music

‘Start the Music!

Een basis muziekcursus van 30 lessen voor jonge kinderen in groep 4 of 5: Een ontdekkingsreis door ‘Muziekland! De lessen zijn wekelijks op donderdagmiddag in Perron-3, Rosmalen. U en uw zoon of dochter zijn altijd van harte welkom! instromen kan altijd.

Is muziek iets voor jouw kind?

Vanaf 6 jaar is het een kind meer en meer geïnteresseerd in allerlei spelvormen, dansen en zingen. Daar kun je als ouders gebruik van maken in de opvoeding. Muziek draagt namelijk enorm bij tot de emotionele en sociale ontwikkeling van je kind. Sterker nog; het is middels onderzoeken aangetoond dat muzikale opvoeding ‘slimmer’ maakt!

Twijfel je of je kind voldoende geschikt is om een instrument te bespelen en kun je moeilijk een keuze maken?

Geen probleem, want daar is onze cursus ‘Start the Music!’ nou juist voor bedoeld, om een weloverwogen keuze te kunnen maken! Jouw kind komt dan in een groep van 6 tot 10 kinderen en samen gaan we een jaar lang op reis door ‘Muziekland’.  Spelenderwijs leren kinderen naar muziek luisteren, vormbesef krijgen, bewegen op muziek, noten en ritmes herkennen en vooral ook veel zingen en muziek maken!  Daarom krijgen de kinderen een eigen rugzak mét een map én een klokkenspel!  Tijdens deze reis door ‘Muziekland’ komen de kinderen regelmatig en doelmatig  in aanraking  met echte instrumenten. Alle instrumenten van onze muziekschool worden bezocht of gepresenteerd in de les, zodat uw kind uiteindelijk in staat zal zijn om een juiste keuze aan te geven.

Hoe gaat ’t daarna verder?

We sluiten onze muziekreis aan het eind van de cursus af met een spectaculaire uitvoering en certificaatuitreiking.  Daarna is er nog gelegenheid om proeflessen in te plannen. De eerste proefles is gratis voor onze cursisten!

De kosten voor deze cursus  bedragen € 79 per kwartaal (3 kwartalen in totaal).

Een ontdekkingsreis door ‘Muziekland’!