Saxofoon

‘Leer nu saxofoon spelen, dan kun jij binnenkort ook lekker swingen, rocken en scheuren. Wil je pop, latin of jazz leren spelen of misschien voel je meer voor de fluwelen klanken van de klassieke saxofoon? De mogelijkheden zijn onbeperkt en iedereen kan het leren.

“Dat heb ik nou altijd nog eens willen doen”

Is dit ook een uitspraak die je herkent? Dan is het nu tijd om de daad bij het woord te voegen. Er zijn verschillende methodes om het instrument eigen te maken. Voor iedereen is er wel een passende manier van leren te vinden. Noten kunnen lezen is niet persé noodzakelijk, dit kan ook gaandeweg onderdeel uit maken van de lessen. Lessen als aanloop om te gaan spelen in allerlei verschillende bezettingen en stijlen. Misschien een bijspijker of een opfris cursus. Of wil je graag leren improviseren? Al eerder les gehad maar je sax komt niet meer uit je koffer? Samen zoeken we een weg terug naar het plezier in je spel.’

Weet je nog niet zeker voor welk instrument je kiest?
Dan is er de startcursus ‘Start 2 Play!’ Klik hier voor meer informatie.

Paul van den Oever

Paul van den Oever (Veghel, 1969) geeft saxofoonles, bandcoaching en improvisatie. Klik hier voor meer informatie over deze docent.

Joost van Balkom

Joost van Balkom (1959) geeft saxofoonles, klarinetles en les op de basklarinet. Klik hier voor meer informatie over deze docent.