Beppie Schalken

Trombone
(Klassiek en Licht)

Beppie Schalken (1992) is in 2017 afgestudeerd als Master klassiek tromboniste aan het Fontys conservatorium te Tilburg. Zij kreeg les van Nico Schippers (Koninklijk Concertgebouw Orkest) en Mark Boonstra (Philharmonie Zuid-Nederland) en volgde een bijvak lichte muziek bij jazz trombonist Martijn Sohier.

Vroeg in haar studie ontwikkelde Beppie al veel interesse voor het docentschap. Een pedagogische stage bij Willem Gerritsen en de ruime ervaring vanuit haar eigen onderneming laten zien dat Beppie naast uitvoerend musicus ook een docente is. Ze geeft workshops voor grote basisschool klassen, geeft verschillende soorten groepslessen en ook vooral één op één lessen.
Als uitvoerend musicus speel Beppie bij het professionele ensemble ‘orkest de ereprijs’ hét ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van het land. Daarnaast treedt ze regelmatig op met haar eigen muzikale kindervoorstelling ‘De Bremer Stadsmuzikanten’.

Beppie over haar lessen:
‘Lesgeven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Hier haal ik veel energie, inspiratie en voldoening uit. Ik probeer mijn enthousiasme altijd over te brengen op mijn leerlingen en lekker veel te spelen in de lessen. Ik ben er op gericht dat een leerling zich blijft ontwikkelen, doelen behaalt, leert zelfstandig te studeren en veel plezier heeft.’

E-mail rechtstreeks naar docent voor info of vragen:
beppieschalken@gmail.com
of kijk op haar eigen site:
www.beppieschalken.com