Next Generation

Uitnodiging volwassen leerlingen muziekschool

 

 

 

Rosmalen, juni 2018

Beste volwassen muziekleerling,

Na een aantal jaren klarinetles kwam ik bij toeval in contact met Next Generation. Dit is een Rosmalens blaasorkest voor mensen die op latere leeftijd een instrument zijn gaan bespelen of dit weer opnieuw hebben opgepakt. In het begin was het lastig maar ik werd goed geholpen door mijn buurman in het orkest. Na verloop van tijd ging het makkelijker. Mijn leraar merkte op dat ik echt vooruit was gegaan. Nu kijk ik uit naar de donderdagavonden. Het samenspelen met anderen geeft mij elke week plezier en nieuwe energie. –  Dit is een ervaring van Anke, lid van Next Generation.

Heb je een aantal jaren les (minimaal 3 jaar) op een blaas- of slagwerkinstrument en lijkt het je leuk om in een orkest  te spelen, dan biedt Next Generation je de mogelijkheid om dit eens uit te proberen in een uniek project. Next Generation nodigt volwassen leerling muzikanten van de Regionale Muziekschool ’s Hertogenbosch (en andere muziekscholen) uit om vanaf augustus 2018 mee te repeteren voor het jaarlijkse winterconcert. We repeteren wekelijks op donderdagavond van 20.45 – 22.15 uur in Perron-3. Dit jaar vindt ons winterconcert plaats op zondagmiddag

9 december 2018 om 15.00 uur in de Kentering. Ons repertoire bestaat uit lichte, populaire muziek. Next Generation is onderdeel van Muziekvereniging St. Cecilia.

In november houden we een extra repetitiedag op een zaterdag. Docenten van de muziekschool repeteren eerst met de secties en aansluitend repeteren we met het hele orkest onder leiding van onze dirigent Paul van Trooyen.

Zin gekregen? Meer weten? Aanmelden? Neem vóór 5 juli 2018 contact op met:  Harry Zwanenberg (06-12062676 of 073-5214492 of harry.zwanenberg@hetnet.nl) of Corry van Grunsven (06-52322390 of jocorry@home.nl).

Next Generation en

Regionale Muziekschool ’s-Hertogenbosch