Lentecursus ouder-kind muziek

De lentecursus van ouder-kind muziek gaat binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Deze lessen vinden plaats op de maandag om 11.00 in Engelen.
11 maart
18 maart
25 maart
1 april
8 april
15 april

Ouder-kind muziek is een bijzondere muzikale ervaring voor kinderen van 1 tot 4 jaar samen met hun papa, mama, opa, oma, oom, tante, oppas of een andere begeleider. Ouder-kind muziek geeft u een bijzondere muzikale ervaring samen met uw kind. Tijdens deze cursus van Muzikintje staat de beleving van het kind centraal. De lessen wandelen door de seizoenen en zien de kleuren en geuren veranderen met de jaargetijden.  Door middel van muziek worden alle zintuigen geprikkeld. Luister naar de gitaar en zang, zing mee met bekende liedjes, rinkel met belletjes, marcheer als een koning, dans als een vlinder, kriebel als een spinnetje, wandel door het bos en voel de zon schijnen!

Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling draagt bij aan de totale ontwikkeling van een kind. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en staan open voor alles wat zij zien en horen. Muzikintje maakt hier dankbaar gebruik van en levert spelenderwijs een bijdrage aan het luister- en concentratievermogen, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de motoriek.

De cursus ouder-kind muziek bestaat uit een reeks van 6 lessen en  wordt vier keer per jaar gegeven. De lessen hebben een vaste structuur. Hierdoor herkennen de kinderen steeds meer liedjes en activiteiten en zullen ze steeds beter mee gaan doen. Alle muziek is live en interactief. De lessen worden verzorgd door Inge IJpelaar en Renske van der Heijden.

Aanmelden kan via de website van Muzikintje: www.muzikintje.nl

info@muzikintje.nl