ZONDAG 6 NOVEMBER BIJ PERRON-3: NOVEMBER MUSIC VOOR KIDS

Op zondag 6 november is het weer tijd voor November Music Kids! Die dag wordt Perron-3 in Rosmalen gevuld met muzikale activiteiten en concerten voor de jongste muziekgenieters en geluidsontdekkers!
 
De middag is speciaal voor kinderen van 6-12 jaar en gevuld met activiteiten, workshops en een concert. Kinderen kunnen instrumenten bouwen, muziek tekenen, componeren en percussie-instrumenten bespelen. Ook is de Classic Express aanwezig, de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours! Als opening van de middag speelt ensemble But What About hun doldwaze voorstelling Just Press Play. In deze echte mee-doe voorstelling sturen de kinderen de muzikanten aan en beslissen ze hoe de muziek en de voorstelling zullen verlopen. Speciaal voor de kinderen van 8 tot 12 jaar start er gelijk een workshop waarbij ze hun eigen opera gaan maken. Aansluitend vindt om 15.00 uur de voorstelling ‘Het Lijflied’ van Opera Zuid plaats. 
 
Het is mogelijk om een los kaartje te kopen voor November Music Kids, of een combiticket voor November Music Kids en Het Lijflied. Meer informatie en kaartjes voor NM-kids zijn te vinden via de website: www.novembermusic.net