Willem Hörmann

Piano        Keyboard

Orgel

Willem Hörmann (’s-Hertogenbosch, 1953) voltooide de studies Docent Muziek en Kerkorgel aan het Brabants Conservatorium, Electronisch Orgel aan het Utrechts Conservatorium, Keyboards aan het conservatorium te Enschede en Piano via een Staatsexamen. Ook schoolde hij zich tot op professioneel niveau in piano-improvisatie. Willem is een een echte toetsenman; hij speelt piano, kerkorgel, synthesizer, keyboard en elektronisch orgel.

‘Tot 25 jaar geleden bekwaamde ik me op toetsinstrumenten in verschillende stijlen. Tot enige tijd geleden kon je me tegenkomen in een jazzcombo, als pianobegeleider van de operettevereniging, in een kerk waar ik een koor op het orgel begeleidde, als synthesizerspeler bij een harmonieorkest of als keyboardspeler bij de musical. De laatste tijd treed ik steeds vaker op als solist in een orgelconcert en daarin heb ik me inmiddels gespecialiseerd’.

‘Maar bovenal blijf ik enthousiast lesgeven op toetsinstrumenten aan iedereen die dat wenst!’

Zie ook de website van Willem Hörmann: www.willem-hormann.nlen zijn youtube-filmpjes https://www.youtube.com/watch?v=2kAplqvwHw8&list=PLurH-Dc3aYh3hR5adkwlZHMfuFgyUzoDE

Voor informatie over orgelconcerten: www.willemhormann.nl.